Cornel Penescu, patronul gruparii FC Arges, a fost urmarit si blocat ieri de echipaje de politie pe raza judetului Constanta, deoarece nu a oprit la semnalizarea agentului de circulatie, informeaza surse din cadrul Politiei Rutiere Constanta. Finanta
Cornel Penescu, patronul gruparii FC Arges, a fost urmarit si blocat ieri de echipaje de politie pe raza judetului Constanta, deoarece nu a oprit la semnalizarea agentului de circulatie, informeaza surse din cadrul Politiei Rutiere Constanta. Finantatorul pitesenilor, care conducea un autoturism marca Mercedes inmatriculat in Bucuresti, nu a oprit la semnalul agentului de circulatie din comuna Valul lui Traian, in dreptul kilometrului 252 si a fost urmarit de politie, fiind oprit la intrarea in localitatea Basarabi. El a fost urmarit de doua echipaje de politie de la Valul lui Traian si oprit cu ajutorul unui al treilea echipaj la Basarabi.
Lui Penescu i-a fost retinut permisul pe 30 de zile, dupa ce fusese inregistrat de aparatul radar cu o viteza de 131 de kilometri. Daca ar fi oprit la semnalul agentului, lui Penescu i s-ar fi dat doar o amenda si puncte de penalizare, deoarece a depasit viteza regulamentara cu 40 de kilometri. Cornel Penescu a afirmat ca nu i-a vazut pe politisti pentru ca se grabea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.