Ludovic Orban a fost nominalizat de catre premierul Calin Popescu Tariceanu sa ocupe postul de ministru al Transporturilor. Despre vreo tangenta cu acest domeniu a domnului Orban nu am auzit, in afara faptului ca, in calitate de posesor al unui permi
Ludovic Orban a fost nominalizat de catre premierul Calin Popescu Tariceanu sa ocupe postul de ministru al Transporturilor. Despre vreo tangenta cu acest domeniu a domnului Orban nu am auzit, in afara faptului ca, in calitate de posesor al unui permis de sofer, are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Activitate la care oricum nu exceleaza, nu mai devreme de acum doua saptamini el reusind performanta de a lovi trei masini ale Primariei Capitalei, in timp ce executa o operatiune simpla, de parcare. Dar nu lipsa talentului la volan mi-a atras atentia asupra sa, ci votul negativ pe care Orban l-a acordat cabinetului propus de Tariceanu la sedinta conducerii PNL. Deci, Ludovic Orban nu este de acord cu guvernul din care urmeaza sa faca parte. Dincolo de motivatiile citate de agentiile de presa, nemultumirea ca viitorul Minister al Transporturilor nu va avea in subordine Compania Nationala de Autostrazi sau ca oameni ca Norica Nicolai si Crin Antonescu nu se regasesc printre noii ministri, votul lui Orban vine sa dea si o dimensiune caragialiana rolului pe care vicepresedintele PNL l-a jucat pina acum in politica romaneasca, de a injura acolo unde era elegant ca Tariceanu sa taca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.