Lectiile sunt pe format video, deci pot fi redate pe playerul care recunoaste clipurile si formatele de film. Grupul tinta al proiectului Intuitext este format din tinerii pana in 22 de ani.
Intuitext, divizia de software educational a Grupului Softwin, a pus in format electronic si Gazeta Matematica - Editie Electronica, cel mai valoros material de pregatire matematic disponibil in prezent, cu peste 90.000 de articole si probleme matematice de top publicate in cei 111 ani de aparitie a prestigioasei reviste.
Divizia de software educational a Grupului Softwin, Intuitext, a incheiat un parteneriat care vizeaza distributia lectiilor virtuale pentru calculator cu retailerul de electronice si IT, Media Galaxy, a anuntat, miercuri, grupul IT. In urma semnarii acestui acord, lectiile interactive dezvoltate de Intuitext vor fi prezente pe rafturile tuturor celor 15 magazine Media Galaxy din tara.
Intuitext este un jucator important si pe piata mondiala. Proiectele diviziei au fost acceptate in programul gigant BBC de creare de software educational inovativ, care sa ridice nivelul competitivitatii invatamantului din Marea Britanie.
Intuitext ofera pentru piata romaneasca 12 titluri diferite ce acopera cinci materii: fizica, matematica, chimie, biologie si geografie.