Emotie, bucurie, confetti, focuri de artificii, culoare si multe surprize. Asa poate fi descris in cateva cuvinte mega-show-ul "Intoarcerea Trandafirului", care a marcat lansarea noii televiziuni Romantica. Cu Teo intr-o forma de zile mari, ajutata de Tanta, dar si de vedetele Romantica, duminica seara, la Circul Globus, cuvantul de ordine a fost bucurie. Surprizele s-au tinut lant inca de la inceput. Astfel, fiecare dintre vedetele Romantica s-a prezentat spectatorilor si telespectatorilor.
Daca Nicoleta Voica, Oana Sarbu, Catalin Crisan, Andreea Banica si Oana Zavoranu au cantat, Raluca Moianu, Irina Reisler sau Monica Ropota au chemat in ajutor cantareti si trupe cunoscute din muzica romaneasca: Marcel Pavel, Andra si Simplu, VH2, Pepe si Taraful de la Clejani. Spectacolul a culminat cu un recital extraordinar sustinut de Toto Cutugno. Solistul italian a venit special in Romania pentru a participa la spectacolul "Intoarcerea Trandafirului". Toto Cutugno a avut parte si de o surpriza din partea Romantica, grupul de copii Meloritm care a cantat celebra piesa a artistului "Insieme". Noua televiziune are si un imn compus de Marius Moga in colaborare cu Mihai Coporan, imn cantat de vedetele postului. La finalul show-ului, cei aproape 600 de spectatori au primit cadou cate un televizor si au admirat un spectaculos foc de artificii.
Megaspectacolul inchide o saptamana plina, in care telespectatorii Romantica au putut urmari in direct, chiar daca numai pentru un sfert de ora, fiecare emisiune a noului post. Parerile telespectatorilor au fost ascultate de echipa Romantica. Fiecare in parte a povestit zi de zi formatele emisiunilor pe care le prezinta, iar decorurile au fost construite la vedere.
Astfel, in fiecare dimineata, de la ora 09.00, de luni si pana joi, Anamaria Prodan, Catinca Roman, Nicoleta Voica v-au invitat sa va beti in fiecare dimineata cafeaua impreuna cu ele, in direct, la emisiunea "Ca-n cana".
Irina Reisler v-a dat intalnire zi de zi, cu "Supravietuitorii": operatii spectaculoase, vindecari incredibile, diagnostice misterioase rezolvate, cazuri medicale exceptionale nu se intampla doar in America. Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, de la ora 16,30.
"Domnul si doamna de la 5" sunt Oana Sarbu si Catalin Crisan. De la 5. In fiecare dupa-amiaza, de luni pana sambata. Pe scurt, te poti baza oricand pe ei: doamna si domnul de la 5 sunt cei mai buni vecini din lume! "Doamna si Domnul de la 5", au aflat pentru dumneavoastra cum traiesc romanii care au ales sa plece peste hotare, dar si ce se intampla atunci cand femeia castiga mai mult decat barbatul.
"Jurnalul public", prezentat zilnic de Radu Nechit si Ioana Oprea (ora 18.00) este programul care are, dincolo si inainte de orice, verdictul juratilor: 12 oameni care cantaresc si judeca intamplarile vietii prin prisma propriilor experiente.
Emisiunea "Iarta-ma" revine in forta, tot in prezentarea Ralucai Moianu. Teo si Tanta v-au dat intalnire cu "TEOviziunea" lor in fiecare seara, iar Monica Ropota a venit in fiecare seara cu "Dama si Valetul de pica" - o emisiune in care cei singuri isi pot gasi jumatatea.
Andreea Banica si Ionut Dolanescu vor realiza emisiunea "Departamentul Vedete", o productie aparte pentru piata media romaneasca. "Singing Office", formatul original al emisiunii, este unul de succes, importat din Olanda, unde a fost reluat mai multe sezoane. In acest moment, se pregateste lansarea sa si in America. Show-ul presupune ca Andreea si Ionut sa se ocupe de cate o echipa formata din angajatii unei firme pe care ii vor invata sa cante si sa danseze. Concurentii se vor intrece in diferite probe, de dans, de interpretare muzicala, dar si probe-surpriza, pentru a castiga premiul pus in joc de realizatori. Teo afirma ca Romantica se adreseaza unui public-tinta compus din femeile de peste 35-40 de ani. Ea are obiective ambitioase pentru un post nou lansat: "Pana la sfarsitul anului ar trebui sa avem doua puncte de rating in medie pe zi". (L.C.)