"Am sperat mult de la acest joc, echipa s-a conformat in prima parte cu ceea ce discutasem inainte de meci, dar arbitrii au stricat in cele din urma un joc de trei puncte, sau poate ca asta este si valoarea lor. Arbitrii decid acest campionat si cred
"Am sperat mult de la acest joc, echipa s-a conformat in prima parte cu ceea ce discutasem inainte de meci, dar arbitrii au stricat in cele din urma un joc de trei puncte, sau poate ca asta este si valoarea lor. Arbitrii decid acest campionat si cred ca si la meciurile ce decid echipele retrogradate trebuie arbitri buni, care sa fie neutri. In acest moment, aceasta este valoarea arbitrajului romanesc. Noi ne vom juca sansele pana la capat si voi cere si eu arbitri straini la meciurile pe care le mai avem de jucat", a spus Dorinel Munteanu, care a avut si o discutie aprinsa cu observatorul Valentin Alexandru pe marginea arbitrajului. De partea cealalta, Basarab Panduru a admis ca echipa sa putea sa piarda. "Nu stiu daca sunt multumit sau nu de acest rezultat, poate dupa ocaziile ratate as putea spune ca nu sunt, dar daca tinem cont ca am egalat in ultimul minut, pot spune ca sunt multumit. Chiar daca pierdeam nu puteam sa fiu suparat pe jucatori, pentru ca au jucat bine, au avut ocazii destule. Chiar daca pierdeam, as fi felicitat oricum arbitrii. Am avut un 11 metri clar in acea faza si nimeni nu poate spune altceva. Ne asteapta meciuri grele acasa in continuare si de aceea va trebui sa castigam in continuare. Am facut si spectacol, insa am jucat mai bine ca niciodata, dar era cat pe ce sa pierdem", a spus Panduru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.