FRF a anuntat ieri, prin intermediul site-ului sau oficial, ca partida Romania - Slovenia, programata pe 6 iunie, in Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, se va disputa pe Stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, de la ora 21. Cu patru zile i
FRF a anuntat ieri, prin intermediul site-ului sau oficial, ca partida Romania - Slovenia, programata pe 6 iunie, in Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, se va disputa pe Stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, de la ora 21. Cu patru zile inainte de meciul de la Timisoara, Romania va intalni, pe 2 iunie, in deplasare, tot nationala Sloveniei, partida urmand sa se dispute pe "Arena Petrol" din Celje (capacitate: 9950 locuri, pe scaune), stadion care a gazduit, pe 28 martie, meciul Slovenia - Olanda, scor 0-1. FRF a anuntat ca este foarte probabil ca intalnirea sa inceapa la ora locala 20,45 (21,45 - ora Romaniei).
"Este o decizie excelenta a Federatiei. Stadionul va fi plin. Vom incerca, probabil dupa partida cu Slovenia, sa-i convingem pe cei in drept ca si partida Romania - Olanda sa se joace tot la Timisoara", a declarat Marian Iancu, presedintele lui "Poli". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.