Daca americanii o duc bine si sunt sanatosi se inmultesc si repede. Asta este povestea ce o prezentam pentru cititorii nostrii in randurile de mai jos.
Mrs Harry Heil a batut un record pentru care n' a primit nici o cupa sau vre-un alt trofeu,
Daca americanii o duc bine si sunt sanatosi se inmultesc si repede. Asta este povestea ce o prezentam pentru cititorii nostrii in randurile de mai jos.
Mrs Harry Heil a batut un record pentru care n' a primit nici o cupa sau vre-un alt trofeu, nici un premiu in bani, nici un titlu. Dar a primit cel mai mare numar de felicitari care s'a pomenit vreodata in United States of America.
In varsta de 41 de ani, maritata fiind la 17 ani, Mrs Heil a dat viata din 1914 pana in 1938, cu o regularitate demna de cele mai vii elogii, unui numar de 24 de odrasle. Anul si copilul. Din 24 de prunci, sapte s'au nascut inainte de legiuita vreme. Unul a murit de boala. Toti ceilalti sunt zdraveni tun, ca taticu si mamica lor. Primii patru feti s'au insurat. Doi au deja copii. Doamna Heil se gandeste de pe acum, ce nume sa-i dea noului nascut care va veni in luna aprilie 1939. Americanii sunt harnici in toate domeniile si iata ca si in acest domeniu, al nasterilor de prunci, se dovedesc la fel. Cred ca si pe plaiurile romanesti s' ar putea inregistra astfel de cazuri, deoarece romancele noastre sunt zdravene, mai greu le-ar fi cu posibilitatile banesti de crestere a pruncilor.
ZIUA, 3 aprilie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.