Fost presedinte PNL
Varsta: 90 de ani Mircea Ionescu Quintus a obtinut Premiul "Omnia" pentru intreaga opera in cadrul Festivalului International de Poezie "Nichita Stanescu". Cu acest prilej, Quintus a spus ca vrea sa denumeasca acest pr
Fost presedinte PNL
Varsta: 90 de ani Mircea Ionescu Quintus a obtinut Premiul "Omnia" pentru intreaga opera in cadrul Festivalului International de Poezie "Nichita Stanescu". Cu acest prilej, Quintus a spus ca vrea sa denumeasca acest premiu drept "premiu al rabdarii", deoarece i-au trebuit "21 de ani de rabdare pentru a-si incheia studiile", peste "60 de ani de casnicie pentru ca sotia sa sa aiba incredere in el" si "90 de ani pentru a obtine un premiu in Festivalul «Nichita Stanescu»". Fostul presedinte PNL a surprins asistenta cand a afirmat ca este nascut, de fapt, in aceeasi zi cu Nichita, la 31 martie, dar parintii sai l-au inregistrat la data de 18 martie pe stil vechi. Pentru ca a invins timpul cu poezia, Jurnalul National il declara pe Mircea Ionescu Quintus "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.