Raiffeisen Bank Romania va deschide, pana la sfarsitul acestui an, patru noi agentii in judetul Cluj. In premiera, un centru destinat corporatiilor si o unitate specializata in acordarea creditelor ipotecare. "Ne-am propus sa acoperim toate cartierel
Raiffeisen Bank Romania va deschide, pana la sfarsitul acestui an, patru noi agentii in judetul Cluj. In premiera, un centru destinat corporatiilor si o unitate specializata in acordarea creditelor ipotecare. "Ne-am propus sa acoperim toate cartierele din Cluj, iar acum putem spune ca am reusit. Avem in judet 12 unitati", a afirmat Steven van Groningen.
Raiffeisen Bank isi va extinde la Cluj si serviciul de vanzare directa pentru IMM, prin intermediul celor peste 30 de agenti de care dispune. "Forta directa de vanzare a Raiffeisen Bank din judetul Cluj este una dintre cele mai dinamice din tara. In ultimul an, volumul vanzarilor de carduri s-a dublat ca urmare a implementarii si dezvoltarii acestui canal", a declarat Dan Bold, directorul Departamentului vanzari directe al bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.