Premierul britanic, Tony Blair, urma sa anunte ieri, in Parlament, restructurarea ministerului de interne si impartirea acestuia in doua departamente distincte, unul pentru securitate si celalalt pentru justitie. Noul minister al justitiei se va ocup
Premierul britanic, Tony Blair, urma sa anunte ieri, in Parlament, restructurarea ministerului de interne si impartirea acestuia in doua departamente distincte, unul pentru securitate si celalalt pentru justitie. Noul minister al justitiei se va ocupa de eliberarile conditionate, de penitenciare si de prevenirea recidivelor, in timp ce ministerul de interne va supraveghea terorismul, securitatea nationala si imigratia. Ministrul de interne, John Reid, a precizat ca actualul minister are prea multe responsabilitati, dar opozitia considera ca divizarea aceasta va duce la aparitia altor probleme. (S.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.