Alexandra Dinu da, Ramona Badescu, nu. Gigi Becali e selectiv cind vine vorba de achizitii politice. Pe prima o curteaza intens. Pe cea de-a doua a trimis-o la plimbare.

Prestatia de translator a fostei doamne Mutu din timpul intilnirii dintre magnatul italian Silvio Berlusconi si Gigi Becali pare sa-l fi convins pe acesta din urma de un lucru: Alexandra Dinu are talent politic. Iar pentru asta, patronul Stelei vrea sa o aduca in PNG. Nimic mai simplu, pentru ca, se pare, Alexandra ar vrea si ea. „Cu Alexandra am vorbit si mi-a spus ca vrea sa vina in partid, dar ca nu se pricepe la politica. Vrea sa facem o filiala la Roma si sa ne ajute. Alexandra poate sa invete, tatal ei e consul, stie multe", ne-a declarat ieri Gigi Becali.

„Ce poate face Ramona Badescu in politica?"

Nu cu acelasi entuziasm se pare ca a fost intimpinata in PNG o alta romanca de succes din Italia - Ramona Badescu. Potrivit lui Becali, aceasta s-ar fi aratat interesata sa intre in PNG.

„Ramona Badescu a venit la mine la palat si mi-a spus ca vrea sa se inscrie in PNG. Mi-a spus ca vrea sa faca o filiala a partidului la Milano, ca vrea sa ma ajute cu romanii de acolo. I-am spus sa se duca la partid pe Blanarilor, ca nu fac eu inscrieri la palat. Nici nu mai stiu daca s-a inscris sau nu. Probabil ca nu. Oricum, nu ar trebui sa discutam de asta, ce poate face Ramona Badescu in politica?", s-a intrebat Becali.

Totusi, sansele ca diva din Italia sa evolueze pentru partidul lui Becali sint destul de mari, spune vicepresedintele PNG Catalin Dancu. Acesta a precizat ca Ramona Badescu isi va clarifica viitorul politic saptamina viitoare, cind va veni in tara pentru a participa la o emisiune televizata.