Am vazut la Antena 1 o scurta secventa in care dl Vadim Tudor vorbea la o consfatuire cu adeptii Domniei sale din PRM. Stiti genul acela de intilniri informale pe care PRM le organizeaza aproape saptaminal pentru a da ocazia unor pensionari din struc
Am vazut la Antena 1 o scurta secventa in care dl Vadim Tudor vorbea la o consfatuire cu adeptii Domniei sale din PRM. Stiti genul acela de intilniri informale pe care PRM le organizeaza aproape saptaminal pentru a da ocazia unor pensionari din structurile de conducere ale partidului sa mai schimbe o vorba, sa mai inghita un fursec gratuit si sa vitupereze impotriva dusmanilor, hotilor, vardistilor, doctorilor si farmacistelor care vind medicamente compensate. Asadar, stind si uitindu-ma in gol in ochii liderului maret, am avut o mica iluminare, genul acela de bucurie mentala pe care o ai atunci cind, dupa o lunga, dar lejera anamneza, iti amintesti numele colegului de banca din scoala generala. Asa mi s-a intimplat sa-mi dau seama ca, in ultima vreme, dl Vadim Tudor seamana din ce in ce mai tare cu Alexandru Arsinel. Felul cum Arsinel fonfaie cu falsa indignare cuvintele, cum le mesteca in gura ca si cum ar face gargara cu vorbe pentru a le pronunta apoi in directia auditoriului, e exact acelasi si la dl Tudor. In plus, dl Tudor s-a mai ingrasat putin in ultima vreme si a inceput sa aiba gusa aceea fermecatoare de Basset, specifica durduliilor de virsta a doua, care-l ajuta si mai mult sa obtina acea tonalitate grava, revolutionara, dar hazlie. Pe linga asta mai e si gestica. Felul de a tine miinile si de a le agita cu o energie minima, ca un pinguin grasut ale carui aripi par legate de trup direct la incheietura cotului, il face pe dl Vadim Tudor si mai si. Daca mai punem la socoteala ochelarii de Elvis, dar si camasile sale cu guleras de alta culoare, obtinem imaginea unui bun comediant de scena politica. Ma gindesc ca n-ar fi o idee rea ca dl Tudor sa faca un cuplu umoristic impreuna cu dl Arsinel. Ar cistiga niste procente.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.