Nici inotatorii care ne-au reprezentat ieri la Mondialele de natatie n-au prins finala.

Catastrofalul an sportiv 2006 continua dezastruos pentru Romania in 2007, in primele trei luni situindu-ne departe de podiumurile competitiilor m
Nici inotatorii care ne-au reprezentat ieri la Mondialele de natatie n-au prins finala.

Catastrofalul an sportiv 2006 continua dezastruos pentru Romania in 2007, in primele trei luni situindu-ne departe de podiumurile competitiilor mondiale. La multe competitii, precum Mondialele de handbal masculin, nici macar n-am avut dreptul sa participam, iar la altele, cum ar fi Mondialele de patinaj, nici o sansa sa cistigam. Nici la Mondialele de natatie, care se desfasoara pina duminica la Melbourne, nu mai avem prea mari sanse, inotatorii nostri ratind rind pe rind prezenta in finale, astfel ca de medalii nici nu se poate vorbi. Ieri au intrat in concurs, la 100 m liber, Octavian Gutu si Norbert Trandafir, ei clasindu-se in serii pe locurile 50 si, respectiv, 54, astfel ca nu s-a pus problema prezentei lor intre cei opt competitori care vor lupta pentru medalii. Mai mult, ei nu au indeplinit nici baremul pentru participarea la Olimpiada de la Beijing, pina acum doar Razvan Florea, la 100 m spate, avind asigurata prezenta in China. In plus, nationala de polo a pierdut cu 8-15 in fata Australiei meciul contind pentru locurile 9-12. Tot ieri, frantuzoaica Laure Manaudou si americanul Michael Phelps au dat adevarate recitaluri, doborind recordurile mondiale la 200 m liber si, respectiv, 200 m fluture.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.