Cele doua romance care impart "aurul" succesului au obtinut fiecare cate 48 de puncte in clasamentul "Capital". Criteriile care au stat la baza realizarii topului sunt "reusita din 2006", cu o pondere de 50%, "cariera" si "implicarea sociala", care a
Cele doua romance care impart "aurul" succesului au obtinut fiecare cate 48 de puncte in clasamentul "Capital". Criteriile care au stat la baza realizarii topului sunt "reusita din 2006", cu o pondere de 50%, "cariera" si "implicarea sociala", care au cantarit cate 15%, iar cate 10% au revenit criteriilor "notorietate" si "situatie financiara". In topul domeniilor din care provin femeile de succes pe prima pozitie se situeaza managementul dupa care urmeaza mediul de afaceri, arta si literatura, lumea medicala, mass-media si femeile care practica profesiile liberale. In top sunt prezente 34 de femei care ocupa functii in managementul unor companii, 26 de femei cu propria afacere. Arta si literatura, respectiv lumea medicala intra in top cu cate opt reprezentante, mass-media cu sapte femei de succes si profesiile liberale cu sase. Anul acesta, in top au fost incluse 36 de nume noi. Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, este singura femeie din politica romaneasca prezenta in top, unde s-a plasat pe locul al paisprezecelea. Directorul editorial al revistei "Capital", Ionut Popescu, a declarat ca "Top 100 femei de succes" este cel mai controversat clasament al revistei. "Top 100 femei de succes" a ajuns la editia a IV-a, a fost tiparit in 68.000 de exemplare si este distribuit separat sau impreuna cu revista "Capital". Saptamanalul "Capital" este editat de grupul elvetian Ringier, cel mai mare editor de presa scrisa din Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.