Specialistii ANPC sfatuiesc consumatorii sa cumpere alimente numai din locuri autorizate si sa evite cumpararea produselor puse la vinzare pe trotuare, in portbagajele autoturismelor, chiar daca pretul oferit este mai avantajos.
Carnea si produsele din carne de miel trebuie achizitionate numai din macelarii, magazine alimentare sau locuri special amenajate in piete.
Carnea trebuie sa aiba stampila sanitar-veterinara, sa fie elastica si sa nu prezinte suprafata lipicioasa si urit mirositoare. Si ouale trebuie verificate inainte de a fi cumparate, iar daca au coaja crapata si a expirat termenul de valabilitate inscris pe ele se va refuza achizitionarea lor. (O.M.)
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Lucian Prună preia conducerea Mogo România
Sursa: futurebanking.ro
-
Restaurant vegan trece la meniu cu carne: Dieta vegană nu o să salveze planeta
Sursa: wall-street.ro
-
Violeta Bănică, adevărul despre iubitul mamei sale. Cum se înțelege...
Sursa: kudika.ro
9AM recomanda:
Urmareste-ne si pe Facebook
TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?
Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.