Nici unul dintre cei cinci inotatori romani care au concurat ieri nu a reusit sa acceada intr-o finala a CM de la Melbourne. Astfel, Camelia Potec a fost eliminata in seriile probei in care detine titlul olimpic, 200 m liber, terminind doar pe poziti
Nici unul dintre cei cinci inotatori romani care au concurat ieri nu a reusit sa acceada intr-o finala a CM de la Melbourne. Astfel, Camelia Potec a fost eliminata in seriile probei in care detine titlul olimpic, 200 m liber, terminind doar pe pozitia a 17-a in calificari (2:00.05). In aceeasi proba, Ionela Cozma a realizat abia al 30-lea timp (2:02.60), in vreme ce Dragos Coman nu a reusit sa ajunga in finala, clasindu-se al 15-lea in proba de 800 m liber (7:59.91). Ioan Gherghel (200 metri fluture) si Valentin Preda (50 metri bras) s-au oprit la rindul lor in calificari, dupa ce au ocupat locul 18 (1:58.48), respectiv 29 (28.78). Singura veste buna de la Melbourne este calificarea lui Razvan Florea la JO de la Beijing. Desi a ratat biletele pentru finala probei de 100 metri spate, Florea a reusit sa treaca de baremul olimpic de calificare. (R.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.