Comisia de control a liberalilor l-a scos nevinovat pe baronul de Gorj al PNL.

Dan Ilie Morega sustine ca se va intoarce pe 10 aprilie la conducerea PNL Gorj, dupa expirarea perioadei de suspendare din partid. Explicatia: comisia de cenzori venita de la Bucuresti nu a gasit nereguli in organizatie.

„Eu am fost cel care m-am autosuspendat din partid pentru a se clarifica lucrurile si a nu fi acuzat de imixtiune si tot eu sint cel care pot sa revin in functie pentru ca, apreciez, problemele cred ca s-au lamurit", a declarat ieri Morega. Acesta a precizat ca pentru reinscaunarea sa nu este necesara nici o decizie de la centru. Dan Ilie Morega se retrasese din fruntea filialei Gorj dupa aparitia in presa a unor inregistrari audio. In acestea, Morega solicita bani pentru campania electorala sefilor de institutii publice din judet.

Conturi imaculate

Comisia de control venita luni de la Bucuresti la PNL Gorj a verificat situatia financiara, actele contabile si financiare ale filialei, fara a descoperi finantari ilegale. „Dumnealor au venit si au verificat toate documentele pe care le-au dorit si pe care noi le-am pus la dispozitie fara probleme. La final, ne-au lasat o nota in care se mentioneaza ca nici o institutie de stat nu a virat bani in conturile noastre", a declarat vicepresedintele gorjean Gheorghe Orzan.