Internationalul roman a anuntat ieri ca negocierile privind prelungirea contractului cu AS Roma vor fi reluate la finalul sezonului si nu a exclus posibilitatea despartirii de gruparea din capitala Italiei. "Aceasta varianta este mereu posibila: sa r
Internationalul roman a anuntat ieri ca negocierile privind prelungirea contractului cu AS Roma vor fi reluate la finalul sezonului si nu a exclus posibilitatea despartirii de gruparea din capitala Italiei. "Aceasta varianta este mereu posibila: sa ramai sau sa pleci in alta parte. Important este sa stie fiecare ceea ce asteapta de la celalalt. Valorile in care cred eu nu au legatura cu banii, dar asta nu inseamna ca voi accepta sa joc gratis. Sunt, insa, linistit.Vom discuta la finalul sezonului". a declarat Chivu. Roma ar putea aduce insa un alt roman, pe atacantul Ciprian Marica, de la Sahtar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.