In primele zile de la deschidere, IKEA a vindut in valoare de peste 1,8 milioane de euro.

Cei peste 115.000 de vizitatori care au trecut pragul IKEA in primele cinci zile de la deschidere au achizitionat produse in valoare de aproximat
In primele zile de la deschidere, IKEA a vindut in valoare de peste 1,8 milioane de euro.

Cei peste 115.000 de vizitatori care au trecut pragul IKEA in primele cinci zile de la deschidere au achizitionat produse in valoare de aproximativ 6 milioane de lei (1,8 milioane de euro), informeaza compania. Cel putin deocamdata se pare insa ca cele mai cautate articole sint cele din categoria decoratiuni si accesorii, adica printre cele mai ieftine. Astfel, dintre cele aproximativ 270.000 de articole vindute, cele mai cautate au fost farfuriile de un leu bucata, servetelele de 5,9 lei pachetul sau seturile de opt umerase care costa 15 lei. In ceea ce priveste mobilierul, cumparatorii s-au orientat cu precadere catre taburetele de 11,9 lei sau bibliotecile de 49 de lei. In magazin exista in jur de 7.000 de articole. Pentru primul an de functionare, oficialii companiei au estimat vinzari de circa 40 de milioane de euro si un numar de aproximativ 2,5 milioane de vizitatori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.