Filmul „Si totul era nimic…" a fost cel mai premiat film la „Capsunile de plastic", echivalentul romanesc al Zmeurei de aur.

Duminica seara, cinefan.ro a desemnat cele mai proaste filme autohtone, dupa modelul hollywoodian, cu o zi inainte de premierea celor mai bune pelicule. Daca cele mai bune pelicule romanesti si-au primit trofeele Gopo aseara, gala fiind transmisa de televiziunea publica, ieri a fost momentul „Capsunilor de plastic". Cele mai multe zmeure autohtone s-au dus catre „Si totul era nimic", regizat de Cristina Nichitus, care a fost ales cistigator la categoriile Cel mai slab film, Cel mai slab regizor, Cel mai slab scenariu, Cea mai slaba imagine si Cel mai slab sunet. I-a facut competitie „Pacala se intoarce", cu trei capsune obtinute pentru Cel mai slab actor in rol principal (Denis Stefan), Cea mai slaba actrita in rol principal (Anemona Niculescu) si pentru Cel mai slab montaj. Filmul Cristinei Nichitus a concurat pentru Cel mai prost film cu „Pacala se intoarce" al lui Geo Saizescu, „Azucena", de Mircea Muresan, si „Trei frati de belea", de Theodor Halacu-Nicon, iar la categoria Cel mai prost regizor, cu Mircea Muresan si Ioan Carmazan.

Telenovela Pro-ului de pe marile ecrane, „Lacrimi de iubire", a ajuns de doua ori pe podium, prin Lucian Viziru si Nicoleta Luciu, desemnati cei mai slabi actori in rolurile secundare. „Dupa ce, in sfirsit, cinematografia romaneasca si-a capatat propriile «Oscaruri», Premiile Gopo, era aproape necesara aparitia unor premii care sa-i «recompenseze" pe cei mai slabi cineasti romani si creatiile lor", anunta organizatorii pe site-ul cinefan.ro, proiectul capsunelor fiind initiat de Emanuel Lazarescu. Anul viitor, realizatorii promit un eveniment de amploare, in care cistigatorii vor primi si trofee.