Fosta gimnasta a inregistrat patru melodii pentru copii, acestea urmind sa fie incluse pe albumul „Cutiuta muzicala", care va aparea pe piata in luna mai.

Daca sotul ei, Bart Conner, a cochetat cu actoria, jucindu-si propriul rol in fimul „Stick It", Nadia Comaneci a preferat sa se lanseze in lumea muzicii. Pentru citeva ore, fosta gimnasta s-a inchis in studioul Media Pro Music, unde a inregistrat patru piese pentru un album muzical dedicat copiilor. „Este pentru prima oara cind cineva imi cere sa inregistrez o melodie. Eram obisnuita sa pun voce la competitiile de gimnastica. Sint incintata sa fac ceva pentru copii si sper sa-i bucure acest lucru", a declarat Nadia pentru site-ul www.romanian-gymnastics.com. Noua ipostaza - cea de cintareata - nu a speriat-o pe Nadia, care obisnuieste sa-i cinte lui Gogosel - fiul Nadiei, Dylan Paul, in virsta de zece luni. „Initial, mi-au dat sa cint doua melodii, dar pentru ca m-am descurcat foarte bine, mi-au mai dat doua. Am interpretat melodii pe care le stiam din scoala: «Vai saracul pui de cuc» sau «Degetul mare merge la plimbare». Nu mi-a fost greu, pentru ca ii cint deseori lui Dylan. Ureche muzicala am, ma descurc mai greu cu vocea", ne-a spus Nadia. Proiectul Media Pro Music a fost lansat in urma cu sase ani, la initiativa Lilianei Stefan, iubita cintaretului de la Holograf, Dan Bittman. Melodii amuzante pentru copii sint interpretate de mamici sau tatici celebri.

Nastase i-a luat-o inainte

Printre cei care au pus voce pe albumele anterioare s-au numarat Mihaela Radulescu, Teo Trandafir, Daniela Nane, Loredana, dar si taticii Dan Bittman sau Ilie Nastase. „Am primit CD-ul pe care cinta Nastase. Abia astept sa ajung acasa, in Statele Unite, si sa-l ascult. Producatorii mi-au promis ca imi vor trimite si CD-ul cu mine, sint curioasa sa vad ce a iesit", a mai spus Nadia.

Gogosel a urcat pe „cal"

In incercarea de a-si tempera dorul de Dylan Paul, care a ramas acasa cu tatal sau, Bart Conner, „dar si cu alte doua-trei persoane care au grija de el", Nadia a apelat la videocamera. „Vorbesc cu el prin videocamera. Nu-si da seama de unde vin imaginea si sunetul si tot incearca sa imbratiseze calculatorul", spune amuzata tinara mamica. Desi are doar zece luni, Gogosel a calcat deja pe urmele parintilor, facind cunostinta cu sala de gimnastica. „A intrat deja in sala. «A lucrat» la calul cu minere, ca birna nu e pentru baieti", a adaugat Nadia, care, pentru a nu fi despartita prea mult timp de fiul sau, i-a amenajat acestuia o minicresa chiar la biroul sau din Oklahoma.

Petrecere de 1 iunie

Chiar daca a zburat prin toata America, Dylan Paul va trece oceanul abia in iunie, cind va vizita Romania si isi va aniversa ziua de nastere. „Desi este nascut pe 3 iunie, am decis sa-i organizam petrecerea pe data de 1 iunie. Este si Ziua Internationala a Copilului, pica si intr-o vineri. Desi pina atunci mai sint doua luni, noi ne-am apucat deja de pregatirea acestui eveniment", a mai spus Nadia.