Coalitia aflata la guvernare in Romania se indreapta spre colaps, o data cu anuntul premierului Calin Popescu Tariceanu care a spus ca relatiile dintre cele doua partide s-au rupt, informeaza editia electronica a cotidianului International Herald Tri
Coalitia aflata la guvernare in Romania se indreapta spre colaps, o data cu anuntul premierului Calin Popescu Tariceanu care a spus ca relatiile dintre cele doua partide s-au rupt, informeaza editia electronica a cotidianului International Herald Tribune (IHT) preluand o stire Associated Press.
"Suntem martori la moartea aliantei Dreptate si Adevar", a declarat ieri Tariceanu, conducatorul partidului liberal dupa o intalnire cu liderii Partidului Democrat, relateaza IHT. Cotidianul citat mai arata ca: "disputele din cadrul guvernului dureaza de mai multe luni. Relatiile dintre Tariceanu si Basescu s-au deteriorat in iunie, dupa ce premierul si-a exprimat dorinta de a retrage trupele din Irak iar Basescu s-a opus. Miercuri, o comisie parlamentara a recomandat suspendarea lui Basescu pentru violarea Constitutiei si amestec in probleme de guvernare". (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.