O comisie de control a PNL a sosit ieri la Targu Jiu, pentru a verifica situatia financiar-contabila a Organizatiei judetene Gorj. Echipa de control este condusa de presedintele comisiei de cenzori a partidului, Antonel Tanase, acesta fiind insotit d
O comisie de control a PNL a sosit ieri la Targu Jiu, pentru a verifica situatia financiar-contabila a Organizatiei judetene Gorj. Echipa de control este condusa de presedintele comisiei de cenzori a partidului, Antonel Tanase, acesta fiind insotit de alti doi membri. Cei trei au sosit la sediul PNL Gorj in jurul orei 10.00 si au solicitat actele contabile ale filialei. Vicepresedintele PNL Gorj Gheorghe Orzan a declarat ca filiala a pus la dispozitia echipei de control trei dosare cu chitante si facturi fiscale. "Noi am pus la dispozitia dumnealor tot ceea ce ne-au solicitat. Cred ca verificarile se vor incheia luni seara pentru ca, in fond, nu sunt de vazut decat cele trei dosare cu chitante pe care le avem pregatite", afirma Orzan, citat de Mediafax. Deplasarea presedintelui comisiei de cenzori a PNL are loc dupa ce liderul PNL Gorj Dan Ilie Morega a fost suspendat pentru o luna din partid, in urma aparitiei in presa a unei inregistrari din care rezulta ca a cerut bani pentru campania electorala de la sefii liberali din fruntea institutiilor publice din judet. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.