"Eu nu-mi fac griji, mai sunt meciuri si avem sanse bune de calificare", a spus Van Basten, care a precizat ca nu este multumit de jocul echipei sale si de rezultatul inregistrat. "Jocul nu a fost unul care sa ma incante. Nu a fost cel mai bun joc al
"Eu nu-mi fac griji, mai sunt meciuri si avem sanse bune de calificare", a spus Van Basten, care a precizat ca nu este multumit de jocul echipei sale si de rezultatul inregistrat. "Jocul nu a fost unul care sa ma incante. Nu a fost cel mai bun joc al nostru. Doar Stekelenburg a facut-o foarte bine. Si eu am trait ca jucator meciuri mai slabe. Se mai intampla. Nu trebuie sa facem o tragedie. Am avut spatii reduse, Romania a jucat foarte grupat si nu am putut sa-i desfacem. Cei doi fundasi centrali ai romanilor erau inalti si puternici, din acest motiv am incercat sa folosesc jucatori ca Robben, Huntelaar sau Babel, care pot rezolva situatii pe spatii mici", a mentionat selectionerul olandez. Arjen Robben a declarat ca pentru Olanda ziua de sambata a fost una "din acelea in care iti ies foarte putine lucruri". "Ne-am straduit, dar pur si simplu nu am putut depasi defensiva romana. Ritmul a fost prea scazut si am facut multe lucruri gresit. Din fericire, inca avem totul in mainile noastre, stam bine in grupa", a spus Robben. Maarten Stekelenburg a afirmat ca in mod normal Olanda ar fi trebuit sa castige toate cele trei puncte. "In momentul in care pierdeam mingea, romanii deveneau periculosi. Rezultatul este unul echitabil. Traiesc doua sentimente diferite: pe de o parte e bine ca am pastrat poarta neatinsa, pe de alta as fi preferat sa luam trei puncte. Am jucat prea lent ca sa castigam", a mentionat Stekelenburg, in timp ce Denny Landzaat a subliniat ca intentiile echipei sale au fost bune, insa realizarile nu au fost pe masura dorintei: "Avem multe de invatat dintr-un astfel de meci. Romania a fost si defensiva, dar si periculoasa in acelasi timp". Wesley Sneijder a declarat ca nu trebuie facuta o drama din remiza cu Romania: "A fost dificil impotriva romanilor. Una peste alta, trebuie sa fim multumiti cu un punct". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.