Seful peremistilor Vadim Tudor a declarat sambata ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon. Tribunul s-a intrerup
Seful peremistilor Vadim Tudor a declarat sambata ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon. Tribunul s-a intrerupt de doua ori din discurs, fie pentru ca era zapuseala si a cerut sa fie oprita caldura in sala, fie pentru ca era iritat de un reporter care ii facea fotografii. Vadim a avut un discurs stufos, el vorbind atat despre politica interna cat si despre consecintele primului razboi mondial, rolul numerologiei, despre Beethoven, Nero, Napoleon, despre tragedia Iugoslaviei, falimentul taranistilor, unificarea Europei, politia politica din Romania si despre eterna poveste a fraudarii alegerilor. Un rol distinct in discursul lui Vadim Tudor l-a avut intentia puterii de a-i retrage decoratia "Steaua Romaniei". "Nu m-a facut pe mine o decoratie. Va veni vremea cand voi da eu decoratii. Il las pe Traian Basescu sa greseasca si sa dea decretul de retragere a decoratiei, dar ce va pati pielea sa e surprize-surprize!", a spus razand Tribunul, citat de Mediafax. El le-a promis celor prezenti ca va umple Puscaria mafiotilor cu "2000 de banditi care au talharit tara" si a insistat pe subiectul legat de flota Romaniei. "Flota Romaniei a fost maritata de Traian Basescu. Romania nu mai are flota. Au furat-o si asta a facut-o Basescu. Valoarea pagubei imputate este de 300 de milioane de dolari", a sustinut Vadim Tudor, precizand ca el a stiut de la bun inceput "ce-i poate pielea lui Basescu". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.