Documentul original, despre care Radu Berceanu, ministrul actual la Transporturilor, a declarat in fata Comisiei pentru suspendarea presedintelui ca nu il gaseste in arhiva ministerului, a fost trimis, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un plic, f
Documentul original, despre care Radu Berceanu, ministrul actual la Transporturilor, a declarat in fata Comisiei pentru suspendarea presedintelui ca nu il gaseste in arhiva ministerului, a fost trimis, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un plic, fara mentiunea expeditorului, pe adresa deputatului Aurelian Pavelescu, la sediul taranistilor. Pavelescu ne-a declarat ca nu stie cine si cu ce scop i-a trimis documentul original cu rezolutia lui Basescu, rezolutie pe baza careia Bucsaru si-a recuperat creantele de la CFR SA. Cat priveste faptul ca documentul nu este inregistrat, se pare ca Bucsaru a luat documentul cu valoroasa rezolutie de la Elena Udrea, consiliera lui Basescu, si i l-a inmanat direct ministrului Dobre. Acesta din urma s-a conformat indicatiilor "din subtext" date de Basescu, i-a rezolvat problema lui Bucsaru, virandu-i cele peste 110,5 miliarde lei vechi, dar nu a mai inregistrat documentul la cabinetul sau sau la secretariatul general al ministerului. Conform lui Pavelescu, aceasta modalitate de "a inmana documentul cu rezolutia pe el direct petentului" este o practica veche a lui Basescu, inca de pe vremea cand era primar general.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.