Rat a fost faultat din spate in minutul 68 al intalnirii de la Rotterdam, de Jaliens, care l-a oprit dintr-o actiune in viteza, si a aterizat pe umarul drept. Fundasul a primit ingrijiri medicale, a revenit pe teren, dar a fost inlocuit 10 minute mai
Rat a fost faultat din spate in minutul 68 al intalnirii de la Rotterdam, de Jaliens, care l-a oprit dintr-o actiune in viteza, si a aterizat pe umarul drept. Fundasul a primit ingrijiri medicale, a revenit pe teren, dar a fost inlocuit 10 minute mai tarziu de St. Radu. Rat urma sa fie supus ieri unui control medical pentru a se stabili gravitatea accidentarii. Oricum, selectionerul are doua variante pentru inlocuirea sa, Pulhac si St. Radu, fiind greu de crezut ca va fi convocat un alt jucator pe acest post. In ceea ce-l priveste pe Codrea, acesta a primit un cartonas galben la Rotterdam si nu are drept de joc pentru partida cu Luxemburg. Rosu ar putea fi inlocuitorul lui Codrea la meciul de miercuri, desi n-ar fi exclus ca Piturca sa-l incerce si pe Paraschiv. "Rosu nu a fost titular in Olanda si din ratiuni tactice. El nu este titular constant la echipa de club si din acest punct de vedere sufera. Nu rezista decat 60 de minute la cel mai inalt nivel", a spus Piturca. De asemenea, de la antrenamentul de aseara au absentat Tamas si Mutu, mai grave probleme parand sa aiba capitanul tricolorilor, o plaga deschisa la genunchi, prezenta lor miercuri la Piatra Neamt fiind sub semnul intrebarii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.