Dupa o noapte de pomina a printului Harry, familia regala britanica se straduieste sa nege toate stirile aparute in presa britanica de a doua zi. Un fotograf care l-a surprins pe print impleticindu-se din cauza nenumaratelor pahare baute, sustine ca
Dupa o noapte de pomina a printului Harry, familia regala britanica se straduieste sa nege toate stirile aparute in presa britanica de a doua zi. Un fotograf care l-a surprins pe print impleticindu-se din cauza nenumaratelor pahare baute, sustine ca a fost asaltat de Harry, care iesea pe patru carari dintr-un club londonez.
Harry, locotenent secund in armata britanica, va lupta in Irak cand regimentul sau, numit Blues and Royals, va fi chemat acolo, in mai sau iunie. Mai multe tabloide britanice au publicat, sambata, pe prima pagina, imagini in care mostenitorul de 22 de ani al tronului Printului Charles cade la pamant in incercarea de a se incaiera cu fotograful Nirach Tanweer.
"Era foarte beat", a spus Tanweer pentru ziarul News of the World. "Am facut cateva fotografii si a venit spre mine. A fost un asalt. Nu mi s-a mai intalmplat asa ceva pana acum".
Purtatorul de cuvant al lui Harry a spus ca printul, care a fost etichetat deja ca un "copil salbatic" pentru problemele pe care le-a avut cu alcoolul si drogurile la o varsta extrem de frageda, s-a impiedicat in timp ce parasea clubul, dar nu a injurat si nu s-a batut cu nimeni. "Toata lumea a ras la vederea incidentului", a spus purtatorul de cuvant. "Nu au fost intentii agresive. Nu s-a batut". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.