Autoritatile romane cer companiei Bechtel un desfasurator al lucrarilor la autostrada Transilvania. Acestea se vor finaliza cu un an mai tirziu decit primul termen stabilit.

Ministerul Transporturilor a solicitat conducerii central
Autoritatile romane cer companiei Bechtel un desfasurator al lucrarilor la autostrada Transilvania. Acestea se vor finaliza cu un an mai tirziu decit primul termen stabilit.

Ministerul Transporturilor a solicitat conducerii centrale a companiei americane Bechtel un grafic al lucrarilor la autostrada Transilvania pina in anul 2013. Graficul a fost solicitat unei delegatii a companiei Bechtel conduse de presedintele si directorul operational la nivel mondial, Adrian Zaccaria, si de directorul de proiect pentru Romania, Michael Mich, informeaza MEDIAFAX. Termenul este mai generos cu un an, in conditiile in care contractul initial prevedea finalizarea autostrazii in anul 2012. Acesta a fost prelungit cu un an pentru ca lucrarile au fost intrerupte pe perioada renegocierii acestuia in anul 2005. Ber-ceanu a solicitat, in luna februarie, conducerii locale a Bechtel un grafic al lucrarilor pentru autostrada Brasov-Bors, pina in anul 2013, pentru a se asigura ca ritmul va fi intensificat si compania nu va lasa spre sfirsitul perioadei cea mai mare parte a lucrarilor care trebuie executate. Proiectul construirii autostrazii a inceput in 2004, in baza unui contract in valoare de 2,2 miliarde de euro, insa lucrarile au fost intrerupte la jumatatea anului 2005, cind autoritatile au inceput reanalizarea contractelor incheiate de guvernarea precedenta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.