Gigi Becali a asteptat cu sufletul la gura evolutia lui Elton din meciul cu FC Arges. Platise pentru el 1.300.000 de euro, brazilianul fiind cel mai scump transfer al Stelei din toate timpurile. Stiam ca este un fotbalist deosebit. L-am vazut pe case
Gigi Becali a asteptat cu sufletul la gura evolutia lui Elton din meciul cu FC Arges. Platise pentru el 1.300.000 de euro, brazilianul fiind cel mai scump transfer al Stelei din toate timpurile. Stiam ca este un fotbalist deosebit. L-am vazut pe casete ca este un spiridus din asta, care ii invarte pe toti. Ma temeam insa ca poate nu se adapteaza din prima, a spus Becali. Evolutia lui Elton l-a entuziasmat pe Becali. In exclusivitate, el ne-a declarat ca strategia sa de viitor o sa se bazeze pe aducerea de fotbalisti din Tara Cafelei, scumpi, dar de mare valoare. O sa mai aduc brazilieni, o sa vedeti voi. Astia au fotbalul in sange. Nu vezi ca pe Elton asta jucatorii mei abia il inteleg? Trebuie sa mai aduc 2-3 ca el, ca sa se inteleaga ei intre ei, brazilienii!, ne-a dezvaluit Becali. Gigi Becali a marturisit pentru ContraATAC si ce asteapta de la o astfel de politica de transferuri: Dau oricat. Am platit aproape un milion si jumatate de dolari pe Elton. Mai dau patru-cinci milioane la vara si aduc cativa fotbalisti poate mai buni ca el. Becali e convins ca dupa aceasta cursa de inarmare, Steaua va avea forta sa treaca de grupele Ligii Campionilor. N-am avut jucatori tehnici, de aceea am fost invinsi, dar cu trei brazilieni ca Elton pe teren vom juca si noi ca marile echipe. Cred ca in sezonul viitor vom iesi din grupe, daca am prinde o grupa normala. Putem sa mergem si in sferturi, a supralicitat Gigi.

Citeste scriitori brazilieni
Gigi Becali nu este indragostit numai de fotbalis tii din Tara Cafelei, fiind pasionat si de scriitorii brazilieni. Daca Elton a devenit peste noapte jucatorul favorit, scriitorul preferat al lui Becali este Paulo Coelho. Titlul romanului sau, Razboinicul Luminii, a devenit pentru latifundiar un adevarat supranume, mandrindu-se cu acest calificativ in toate declaratiile de presa.

Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.