Ripensia va avea soarta echipei lui Sindelar! - aceasta este singura speranta a echipei italiene.
Returul primei etape a Cupei Europei Centrale se prezinta cel putin tot atat de interesant ca si inaugurarea competitiei. Ca niciodata si cu singu
Ripensia va avea soarta echipei lui Sindelar! - aceasta este singura speranta a echipei italiene.
Returul primei etape a Cupei Europei Centrale se prezinta cel putin tot atat de interesant ca si inaugurarea competitiei. Ca niciodata si cu singurele exceptii ale celor doua matchuri in care au participat echipele romanesti, scorurile sunt stranse si susceptibile de a furniza invingatori decat cei de Duminica trecuta. Se spune chiar ca nici un match nu este inca facut. Nici Ujpest nu este inca sigur calificata pentru turul doi, nici Ripensia - desi fiecare din aceste echipe are un avantaj de trei goluri.
Este interesant sa inregistram ce scrie presa italiana despre perspectivele jocului retur dintre FC Milano si Ripensia. Rezultatul, desigur, este considerat o mare surpriza si un greu handicap pentru formatia italiana. Dar cum spune revista " Il Calcio ilustrato" - handicapul de trei goluri nu este insurmontabil. S'au mai vazut de astea in C.E.C. si citeaza cazul de anul trecut cand Ferencvaros a fost invinsa de Austria cu 4-1 si a castigat apoi in retur cu 6-1. Speram ca Ripensia va avea soarta echipei lui Sindelar... Ziarele italiene mai precizeaza ca Milano va intrebuinta o echipa remaniata, din care este probabil sa nu lipseasca si faimosul Andreolo.
ZIUA, 24 martie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.