Radu are contract cu Energie pana in 2008, iar dupa evolutiile foarte bune ale romanului gruparea germana negociaza de cateva saptamani prelungirea angajamentului, fara succes deocamdata. Impresarul jucatorului, Vasile Miriuta, a recunoscut in urma c
Radu are contract cu Energie pana in 2008, iar dupa evolutiile foarte bune ale romanului gruparea germana negociaza de cateva saptamani prelungirea angajamentului, fara succes deocamdata. Impresarul jucatorului, Vasile Miriuta, a recunoscut in urma cu cateva zile ca a primit oferte din Bundesliga pentru Radu. Zvonurile indicau faptul ca una dintre echipele interesate de atacantul roman ar fi Hannover 96, iar directorul sportiv al acestei grupari, Christian Hochstatter, a confirmat ca se afla in cautarea unui atacant. Daca Energie va reusi sa se mentina in Bundesliga, este foarte probabil ca Radu sa ramana la actuala grupare. In caz contrar, avand oferte de la alte echipe din prima liga, gruparii din Cottbus ii va fi foarte greu sa-l pastreze pe roman. "Neue Presse" sustine ca in cazul retrogradarii in 2.Bundesliga, suma de transfer a lui Radu ar fi de 1,7 milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.