Atmosfera din sanul delegatiei de natatie nu este tocmai destinsa, dupa ce "rebelul" Ioan Gherghel, abia sosit direct din SUA, a sarit la gatul angajatilor federatiei, fiind nemultumit de echipamentul sportiv! In schimb, componentii reprezentativei d
Atmosfera din sanul delegatiei de natatie nu este tocmai destinsa, dupa ce "rebelul" Ioan Gherghel, abia sosit direct din SUA, a sarit la gatul angajatilor federatiei, fiind nemultumit de echipamentul sportiv! In schimb, componentii reprezentativei de polo incearca sa mentina treaz spiritul de echipa unita, chiar daca mai apar din cand in cand amprentele unor polite din campionatul intern. "Nu pot sa cred ca la echipa nationala amestecam lucrurile din campionatul intern. Le-am spus baietilor ca vreau la urmatoarele meciuri o echipa unita, asa cum au fost la Belgrad si la Montreal. Ne asteapta un meci decisiv pentru intrarea in grupa valorica 1-8 si nu vreau sa ratam si acest obiectiv", ne-a declarat antrenorul Vlad Hagiu. De altfel, desi vor intalni astazi puternica echipa a Ungariei, detinatoarea laurilor olimpici, "tricolorii" vor sa obtina un rezultat notabil, cu toate ca despre victorie nu prea poate fi vorba. Mai ales ca ungurii par a fi intr-o forma deosebita, iar la istoricul intalnirilor directe avem un "mare" zero in dreptul succeselor. Cu toate acestea, poloistii sunt decisi sa-si vanda scump pielea, mai ales ca, pe 26 martie, vor juca in barajul pentru "sferturi" cu invinsa din meciul care va opune, tot astazi, galonatele echipe ale Spaniei si Greciei. Din pacate, romanii sunt obligati de mai multe zile, alaturi de croati, ucraineni, cubanezi, bulgari si coreeni, sa suporte indolenta personalului de la Hotelul "Radisson" care, desi a fost avertizat de faptul ca mancarea nu este potrivita pentru grupuri de sportivi, continua sa serveasca meniuri pentru turisti! Altfel, politia regiunii Victoria a alertat Autoritatea Sportiva Anti-doping din Australia ca a descoperit in Hotelul "Parkview" o cutie suspecta, plina cu medicamente, care par a avea si substante interzise. Directorul FINA, romanul Cornel Marculescu, a tinut sa mentioneze ca nu exista o legatura clara intre cutie si sportivi. "Nu avem nimic de ascuns, dar locul unde a fost gasita cutia este un loc public dintr-un hotel in care mai sunt cazati si alti oaspeti. Nu s-a stabilit ce se afla in cutie si orice conexiune cu sportivii este nedreapta si neadevarata", a spus Marculescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.