In plus, fotbalistii nu au voie sa fumeze sau macar sa respire fum de tigara, sa consume alcool sau sa se plimbe pe bicicleta sau orice alt vehicul pe doua roti.

Majoritatea cluburilor importante din lume au reguli stricte in ceea c
In plus, fotbalistii nu au voie sa fumeze sau macar sa respire fum de tigara, sa consume alcool sau sa se plimbe pe bicicleta sau orice alt vehicul pe doua roti.

Majoritatea cluburilor importante din lume au reguli stricte in ceea ce priveste practicarea sporturilor de iarna sau a hobby-urilor extreme, iar insisi jucatorii platesc sume importante pentru a-si asigura picioarele in caz de accidentari in afara competitei. In Romania, conducerea clubului Ceahlaul a mers mai departe, interzicind fotbalistilor legitimati la Piatra Neamt sa mearga la pescuit. Masura a fost luata de noul antrenor, Aurel Sunda, cu acordul presedintelui Gheorghe Stefan.

Potrivit noului regulament intern, fotbalistii de la Ceahlaul nu au voie sa mearga la pescuit, deoarece acolo merg desculti, ceea ce ii expune unor accidente ce i-ar putea face indisponibili pentru meciurile din Liga I. Nu s-a specificat nimic despre braconajul cu curent electric, care putea sa-l coste cariera si chiar viata pe Florentin Petre in perioada cind evolua la Dinamo.

Viata fara alcool

Printre altele, Sunda le-amai interzis jucatorilor sai sa fumeze, dar si sa intre in localuri sau orice incaperi in care este fum de tigara. De asemenea, antrenorul le-a interzis jucatorilor sa consume bauturi alcoolice. In regulamentul ce le-a fost inminat fotbalistilor de la Ceahlaul de noul lor antrenor, pe care l-au si semnat, se specifica, de asemenea, ca acestora li se interzice sa circule pe orice vehicul pe doua roti, pentru a evita accidentarile.

Antrenorii sting lumina

Jucatorii nemteni nu au voie sa vorbeasca la telefonul mobil in cantonament sau in vestiar si au interdictie de a discuta cu presa din ziua precedenta intrarii in cantonament si pina dupa incheierea meciurilor. Alte reguli impuse de Sunda sint punctualitatea si obligatia de a fi acasa dupa ora 22.00, cind oficialii clubului Ceahlaul pot intreprinde chiar si controale la locuintele jucatorilor.

Nerespectarea prevederilor regulamentului alcatuit de Sunda poate avea drept consecinte excluderea din lot sau amenzi intre 50 si 200 de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.