"Putem cataloga interventia sa ca fiind de-a dreptul obraznica in ton si in continut", a declarat Antonescu. El a sustinut ca "obraznicia" lui Berceanu este de inteles, pentru ca exista "o frustrare enorma acumulata de oamenii care traiesc sub papucu
"Putem cataloga interventia sa ca fiind de-a dreptul obraznica in ton si in continut", a declarat Antonescu. El a sustinut ca "obraznicia" lui Berceanu este de inteles, pentru ca exista "o frustrare enorma acumulata de oamenii care traiesc sub papucul lui Traian Basescu". Deputatul liberal nu a uitat sa-i acuze pe democrati si pe presedintele Basescu ca vor caderea premierului Tariceanu si a negat orice apropiere intre formatiunea liberala si PSD, afirmand ca democratii se afla la originea informatiilor in acest sens. "Atacul de ieri la adresa PNL ne arata tactica PD. PD nu doreste sa iasa de la guvernare, ci doreste caderea premierului Tariceanu, la fel ca Traian Basescu", a spus Antonescu. Vicepresedintele liberal a sustinut ca de multa vreme PD intretine o "campanie mincinoasa" cu privire la aliante intre PNL si opozitie si in special cu PSD.
Antonescu a precizat ca PNL nu va face intelegeri cu opozitia, deci nici cu PSD.
El a spus ca "jocul democratilor este dublu". "Fie premierul Tariceanu cade in urma motiunii de cenzura cu care suntem amenintati de PC si PSD, fie, in cazul in care premierul ar lua o alta decizie, continua jocul la doua capete al PD", a sustinut liderul liberal. El a declarat ca, daca premierul vine in fata Parlamentului cu o formula noua, fara democrati, si solicita un vot de incredere, PD este pregatit atat pentru cazul in care aceasta varianta nu trece, dar si pentru cea in care noul Cabinet este confirmat in Parlament. Cat despre acuzatiile lui Berceanu la adresa consilierilor PNL, Antonescu a sustinut ca acestea au nuante antisemite. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.