Fostul presedinte stelist a povestit ca selectionerul a fost extrem de afectat de decesul tatalui sau si ca nu a dormit si nu a mancat in ultimele zile. Viorel Paunescu este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Piturca, el exprimandu-si c
Fostul presedinte stelist a povestit ca selectionerul a fost extrem de afectat de decesul tatalui sau si ca nu a dormit si nu a mancat in ultimele zile. Viorel Paunescu este unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Piturca, el exprimandu-si convingerea ca pierderea parintelui il va monta mai tare pe antrenorul Romaniei.
"Piturca a fost foarte suparat, trei zile cat a stat acolo (n.r. la Craiova) nu a mancat si nu a dormit deloc. A fost foarte afectat de pierderea parintelui sau. Dar toate astea au avantajul de a-l fortifica, pentru ca echipa sa castige in Olanda", a spus fostul presedinte de la Steaua, care acum ocupa aceeasi functie la FR Natatie. Acesta a apreciat ca partida de la Rotterdam se anunta una extrem de dificila pentru Nationala. "Sper intr-un rezultat mai bun decat il asteapta lumea, poate nu chiar victorie, dar cred intr-un rezultat de egalitate, iar un egal ar fi o mare victorie", a comentat Paunescu. Din cauza decesului neasteptat al lui Petre Piturca, de duminica, selectionerul a lipsit de la primele doua zile de cantonament ale Nationalei, conducand abia miercuri primul antrenament al "tricolorilor". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.