Democratii nu se retrag de la guvernare pentru ca stiu ca asta "ar pica foarte bine la suflet" premierului Tariceanu si cuplului sau de consilieri Tal Silberstein-Arthur Finkelstein. "Constatam ca toata ziua ne aplica tot felul de tratamente, de tera
Democratii nu se retrag de la guvernare pentru ca stiu ca asta "ar pica foarte bine la suflet" premierului Tariceanu si cuplului sau de consilieri Tal Silberstein-Arthur Finkelstein. "Constatam ca toata ziua ne aplica tot felul de tratamente, de terapii individuale sau de grup, doar doar ne vom enerva si vom pleca de la guvernare", a spus ministru PD al Transporturilor Berceanu. El a aratat ca retragerea PD l-ar determina pe premier sa spuna: "Iata, vedeti, inca o data PD darama guvernari, nimeni nu se poate intelege cu ei, tot timpul sunt nervosi si creeaza tot timpul probleme". In plus, a adaugat Berceanu, retragerea PD i-ar oferi premierului o explicatie "la indemana" pentru a initia un guvern cu PSD si PRM. Referindu-se la cei doi consilieri ai premierului, Berceanu a sustinut ca onorariul platit acestora nu este cel care se vehiculeaza. "Un milion de euro poate pentru a deschide usa si a face vreo doua grupuri focus", a spus ministrul PD, adaugad ca, de fapt, costurile s-au ridicat pana acum la patru milioane de euro. Intrebat de ce PD nu a colaborat cu Silberstein si Finkelstein, Berceanu a sustinut ca democratii nu i-au placut pe cei doi. "Sunt orientati exclusiv catre chestiuni negative. Nu neaparat au o idee cum sa ridice partidul, personajul pe care il consiliaza, ci au foarte multe idei cum sa-i omoare pe cei din jur. Deci ei fac dintr-un tufis asa mic, tunzand iarba dimprejur, un arbore maret. Nu ne place metoda", a explicat ministrul democrat. Berceanu a ironizat decizia premierului de a prelua interimatul de la Externe, sugerandu-i sa se ocupe si de sefia ANAF.
n


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.