Bucuresti
Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, indeosebi in cursul zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima, in scadere, va fi de 11-12 grade, iar cea minima se va situa in jurul v
Bucuresti
Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, indeosebi in cursul zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima, in scadere, va fi de 11-12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 5 grade.
In tara
Vremea va fi in general instabila, iar cerul mai mult noros. In zona montana, la peste 1000 m, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In Carpatii Orientali, Meridionali si in Muntii Banatului, in zonele deluroase aferente si izolat in Moldova si Muntenia, cantitatile de apa vor depasi 30-40 l/mp. Temperatura aerului, in scadere, va avea valori maxime cuprinse intre 5 si 15 grade, iar minime intre 0 si 7 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.