Romania a umilit Noua Zeelanda la polo, in cadrul CM de natatie.

Reprezentativa de polo a Romaniei si-a asigurat calificarea la barajul pentru calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de la Melbourne. Dupa esecul cu
Romania a umilit Noua Zeelanda la polo, in cadrul CM de natatie.

Reprezentativa de polo a Romaniei si-a asigurat calificarea la barajul pentru calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de la Melbourne. Dupa esecul cu nationala Canadei, elevii lui Vlad Hagiu s-au razbunat pe Noua Zeelanda, careia i-au administrat un sec 18-4 (5-0, 4-1, 5-2 , 4-1), in cel de-al doilea meci al grupei D. Pentru Romania au marcat: Radu (trei goluri), Iosep, Bonca, Kadar, Georgescu, Dunca si Matei (cite doua), Negrean, Busila si Dina (cite unul). In ultimul meci din grupa, nationala Romaniei va juca, miine, de la ora 10.40, chiar cu liderul Ungaria. Prima clasata se va califica direct in sferturi, in timp ce echipele de pe locurile 2 si 3 vor sustine meciuri de baraj, incrucisat, cu formatiile de pe aceleasi pozitii din grupa C, Spania sau Grecia. (R.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.