CAF a admis recursurile facute de cei trei oficiali si a casat hotararile Comisiei de Apel, care ratificase rezilierile unilaterale ale conventiilor civile incheiate intre club si antrenori. CAF a constatat valabilitatea conventiilor civile incheiate
CAF a admis recursurile facute de cei trei oficiali si a casat hotararile Comisiei de Apel, care ratificase rezilierile unilaterale ale conventiilor civile incheiate intre club si antrenori. CAF a constatat valabilitatea conventiilor civile incheiate intre parti si obliga gruparea pitesteana la plata la zi a sumelor prevazute de respectivele conventii, in fiecare dintre cele trei cazuri. Giuseppe Giannini a fost schimbat de pe banca tehnica a lui FC Arges dupa primele zece etape din actualul campionat, el reclamand atunci ca mai are de primit 100.000 de euro de la gruparea pitesteana. Cu Giannini antrenor, pitestenii au castigat un singur meci, 1-0 in prima etapa cu Jiul, si au pierdut apoi de noua ori consecutiv, de cinci ori chiar pe teren propriu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.