Seful arbitrilor a declarat ieri ca patronii sau conducatorii de cluburi care spun despre arbitri ca sunt hoti sau talhari ar trebui sa aduca dovezi, se arata intr-un comunicat al Comisiei Centrale a Arbitrilor.
"Patronii sau conducatorii de cl
Seful arbitrilor a declarat ieri ca patronii sau conducatorii de cluburi care spun despre arbitri ca sunt hoti sau talhari ar trebui sa aduca dovezi, se arata intr-un comunicat al Comisiei Centrale a Arbitrilor.
"Patronii sau conducatorii de cluburi care spun ca arbitrii ar fi hoti sau talhari ar trebui sa aduca dovezi si apoi vor vedea ce masuri va lua CCA. Consider ca astfel de afirmatii sunt total deplasate", se arata in comunicatul semnat de Gh. Constantin. De asemenea, presedintele CCA a reamintit faptul ca decizia de a aduce arbitri straini la unele meciuri din Liga I nu a fost luata pentru un club anume si nici din motivul ca romanii nu au valoare, ci pentru a evita suspiciunile si pentru a-i proteja pe "fluierasii" autohtoni. Constantin sustine ca nici o echipa din Liga I nu a fost "doar favorizata sau doar avantajata" de arbitri si ca greselile acestora au fost "si in avantajul, si in dezavantajul" fiecarei echipe. Replica CCA vine dupa ce Gigi Becali a spus miercuri ca, dupa terminarea actualei editii de campionat, va avea o intalnire cu toti sefii de cluburi, la care vor fi invitati presedintele CCA si arbitrii. "Daca pana atunci nu vor fi arbitraje corecte, vom propune sa aducem arbitri straini la toate meciurile, iar seful CCA sa fie tot din strainatate, ca suntem europeni acum! Vrem sa promovam arbitrii romani, dar daca sunt hahalere pentru ce sa o facem? Sa stea acasa, aducem de afara, ca noi platim, din banii de la LPF, din drepturile TV", a afirmat Gigi Becali. Acesta a mai declarat ca vrea sa nu mai fie "circ si balamuc" in arbitraj si l-a facut "talhar" pe arbitrul Sorin Corpodean. "Ba ca a furat ala, ba ca ala. O sa promovam cativa arbitri care sunt corecti, care nu sunt, la revedere cu ei. Ca sa vezi ca Sorin Corpodean e in fruntea arbitrajului romanesc, aici se vede cancerul in arbitraj! Corpodean, parerea mea, e un mare talhar! Stai ca aducem straini, ca sa nu mai fii tu in frunte cu tot felul de magarii", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.