Fundasul de la Celta Vigo s-a antrenat normal marti seara, in cadrul sedintei de pregatire efectuate de "tricolori", timp de o ora si jumatate, la centrul de la Mogosoaia. Tamas (foto), caruia oficialii de la Celta Vigo i-au recomandat sa nu joace in
Fundasul de la Celta Vigo s-a antrenat normal marti seara, in cadrul sedintei de pregatire efectuate de "tricolori", timp de o ora si jumatate, la centrul de la Mogosoaia. Tamas (foto), caruia oficialii de la Celta Vigo i-au recomandat sa nu joace in meciul cu Olanda, din cauza unei pubalgii de care sufera de mai multe saptamani, are sanse sa joace la Rotterdam. In schimb, Fl. Petre a parasit ieri cantonamentul Nationalei.
Celta Vigo nu a primit raspuns din partea FRF, la solicitarea ca Tamas sa nu joace in meciurile Romaniei cu Olanda si Luxemburg, astfel ca jucatorul nu va putea reveni in Spania. Oficialii de la Celta Vigo au solicitat ca Tamas sa fie consultat de medicii spanioli, dar jucatorul nu a putut pleca din Romania. Altfel, la antrenamentul de marti seara au participat si Marica si Rat, care au sosit in Romania luni noaptea. De asemenea, Mutu s-a pregatit si el normal, dupa ce luni a fost menajat. Nu a participat la sedinta de pregatire Fl. Petre, care a parasit ieri lotul national, medicii fiind de parere ca acesta nu se poate reface in timp util. Altfel, ieri, zi in care si selectionerul s-a alaturat echipei, au fost programate o noua vizionare a adversarilor si un antrenament. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.