Vinzarile marcii Ford in Romania, in a doua luna din acest an, au crescut cu 88%.

Vinzarile Ford pe piata romaneasca au crescut in luna februarie cu 88,28% fata de perioada similara a anului 2006, ajungind la 1.318 unitati. Cu 442 d
Vinzarile marcii Ford in Romania, in a doua luna din acest an, au crescut cu 88%.

Vinzarile Ford pe piata romaneasca au crescut in luna februarie cu 88,28% fata de perioada similara a anului 2006, ajungind la 1.318 unitati. Cu 442 de unitati comercializate, Fiesta ramine cel mai bine vindut model Ford pe piata din Romania, fiind urmat de Ford Focus, cu 290 de unitati. In segmentul autovehiculelor comerciale, Ford Transit este in continuare lider, inregistrind vinzari de 368 de unitati, comparativ cu nivelul de 164 de autoutilitare inregistrat in februarie 2006.

"Ne-am propus un target de vinzari ambitios in acest an pe care ne vom stradui sa-l atingem in primul rind prin dezvoltarea retelei de distribuitori autorizati", a declarat Catalin Gavra, director general al Romcar.

Pentru 2007, Romcar si-a propus sa vinda peste 17.000 de unitati, cu aproximativ 33% mai mult decit anul trecut. In plus, se asteapta un aport important din partea noilor modele Ford ce urmeaza sa fie lansate in Romania: Ranger, Focus Coupe Cabrio si Mondeo. (F.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.