"Nu avem in nici un fel de gand, in nici o circumstanta, sa negociem sau sa alcatuim un Guvern de coalitie din care sa faca parte PNL si PSD pe parcursul acestei legislaturi. In cazul in care motiunea de cenzura trece, acest Guvern sa se retraga, ipo
"Nu avem in nici un fel de gand, in nici o circumstanta, sa negociem sau sa alcatuim un Guvern de coalitie din care sa faca parte PNL si PSD pe parcursul acestei legislaturi. In cazul in care motiunea de cenzura trece, acest Guvern sa se retraga, ipoteza in care, de asemenea, Partidul National Liberal nu este interesat de negocieri pentru intrarea intr-un eventual alt Guvern. (...) Presedintele se implica vartos in incercarea traditionala de inlaturare a Guvernului Tariceanu si prin atacurile repetate, coordonate sau executate direct de presedinte, la adresa unor ministri liberali. Inca o data constatam ca presedintele Romaniei, departe de a contribui, atunci cand acestea se ivesc, la solutionarea unor crize, le genereaza si le amplifica."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.