Considerat unul dintre cei mai valorosi "centri" din Europa, C. Radu (foto) a fost contactat si informat in urma cu doua luni de un australian, pe adresa personala de mail, ca imaginea sa va fi folosita pe posterul Mondialelor de la Melbourne, sub in
Considerat unul dintre cei mai valorosi "centri" din Europa, C. Radu (foto) a fost contactat si informat in urma cu doua luni de un australian, pe adresa personala de mail, ca imaginea sa va fi folosita pe posterul Mondialelor de la Melbourne, sub indemnul "Asteptam marea batalie!". "Am conversat prin ianuarie si am aflat ca vor folosi o imagine cu mine din timpul unei dispute la centru. Am fost si sunt onorat de alegerea lor, mai ales ca este un afis al Campionatului Mondial", ne-a declarat C. Radu, care a concluzionat, in gluma: "Dar sunt frumos, nu?". "Centrul" nationalei pregatite de Vlad Hagiu este primul roman care apare pe afisul unei competitii atat de importante. In plus, imaginea sa apare si pe afisul comercial al competitiei, in care organizatorii au aliniat mai multi sportivi reprezentativi de la inot, sarituri, inot sincron si polo, pentru a face reclama intrecerilor gazduite de "Rod Lever Arena" si de "Albert Park" din Melbourne. Revenind la nationala de polo si la surpriza neplacuta din prima runda a Grupei D, cand Canada ne-a invins, trebuie sa mentionam faptul ca "tricolorii" au digerat foarte greu infrangerea, dar sunt decisi sa repare ceea ce au stricat. Mai exact, Romania poate termina pe locul 3 in Grupa D (n.n. - azi-noapte, de la ora 24 la Bucuresti, era programat meciul cu Noua Zeelanda) si va intalni in barajul pentru sferturile de finala ocupanta pozitiei secunde din Grupa C, Spania sau Grecia, un adversar cu mult mai dificil decat Rusia, cu care am fi jucat daca invingeam Canada. "Esecul din prima zi ne aduce pe un alt culoar, mult mai dificil, pe care vom intalni, probabil, Serbia in sferturile de finala. Iar Serbia nu este Croatia sau SUA. Noi am dat cu piciorul la o sansa uriasa, noi trebuie s-o scoatem la capat", ne spunea ieri antrenorul Vlad Hagiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.