Boroi, fost hudler, are in sarcina si organizarea Adunarii Generale ordinare, fixata pentru 26 aprilie, care va avea pe ordinea de zi si alegerea a trei noi membri ai Consiliului Federal. Mai precis, un presedinte, post ramas vacant prin demisia lui
Boroi, fost hudler, are in sarcina si organizarea Adunarii Generale ordinare, fixata pentru 26 aprilie, care va avea pe ordinea de zi si alegerea a trei noi membri ai Consiliului Federal. Mai precis, un presedinte, post ramas vacant prin demisia lui Ilie Floroiu, un vicepresedinte, prin inlocuirea lui Ion Sandu (absent la toate CF), si un membru care ii va prelua prerogativele lui Vasile Bogdan, care ieri si-a exprimat in scris dorinta de a nu mai face parte din organul de conducere al FRA. Totodata, CF a fixat prin vot deschis si lista de propuneri pentru posturile de mai sus: presedinte - Sorin Matei (17v), Doina Melinte (17v), Gabriela Szabo (16v) si George Boroi (15v); vicepresedinte - Ion Zanca (16v), Violeta Beclea si Monica Iagar (cate 14 v); membru - Traian Badea (13v), Ion Zanca (13v), Nicolae Marasescu (12v) si Eleodor Rosca (12v). Discutiile de la AG vor fi conduse de catre unul dintre vicepresedinti, si anume Stefan Beregszaszi. De consemnat ca ieri la sediul FRA a fost prezent si presedintele ANS, Octavian Belu, care a tinut sa faca unele precizari: "Atletismul este o prioritate pentru ANS. El a reprezentat, reprezinta si va reprezenta sperante de medalii pentru marile competitii internationale, inclusiv JO de la Beijing. Nu trebuie uitat insa ca Federatiei i s-a alocat un buget substantial, iar situatia la ora actuala este ingrijoratoare, cel putin din punct de vedere al rezultatelor inregistrate in confruntarile internationale, sub obiectivele propuse. Este o realitate ca sportul romanesc traverseaza o criza profunda, dar si una de identitate. Trebuie sa ne aliniem standardelor europene". Pe de alta parte, Boroi a declarat ca a acceptat aceasta functie ca pe o provocare: "Pentru cele 22 de zile (n.r. - mandatul intra in vigoare din 5 aprilie) in care voi asigura conducerea FRA, imi voi lua rolul in serios".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.