Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a declarat ieri ca va aduce arbitri straini la meciurile Rapid - Steaua si Steaua - Dinamo, dar nu a dorit sa dezvaluie din ce tara vor fi acestia. "Aseara (n.r. - marti), intr-o sedinta fulger, am decis sa chem
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a declarat ieri ca va aduce arbitri straini la meciurile Rapid - Steaua si Steaua - Dinamo, dar nu a dorit sa dezvaluie din ce tara vor fi acestia. "Aseara (n.r. - marti), intr-o sedinta fulger, am decis sa chemam brigazi de arbitri straini la meciurile Rapid - Steaua si Steaua - Dinamo, iar UEFA a acceptat cererea noastra. Brigada de la Rapid - Steaua face parte din grupa de elita, iar cea de la Steaua - Dinamo din grupa a doua valorica, deoarece campionatele din tarile resprective sunt in plina desfasurare. De asemenea, doua brigazi din Romania vor oficia meciuri in tarile de unde vor veni arbitrii straini", a spus Constantin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.