Pe 25 martie, Teo si echipa ei revin pe micul ecran. Romantica TV se relanseaza de Buna-Vestire cu emisiuni in direct si telenovele de succes.

„TeoViziunea" lui Teo e programata, din 2 aprilie, de luni pina vineri, in direct, de la ora 20.00. In decorul amenajat la Teatrul Giulesti, ea se va stradui, pentru o ora si jumatate, sa fie o gazda buna, alaturi de Nuami Dinescu, alias Tantelu’. „Vom incepe pe reteta clasica, vom aduce si elemente noi, dar fara sa exageram", spune Teo.

In fiecare dimineata, telespectatorii isi vor bea cafeaua alaturi de Anamaria Prodan, Catinca Roman si Nicoleta Voica, la „Ca-n cana". Zapacita, Echilibrata si Inteleapta, cum le-a alintat Teo, vor discuta in direct, intre orele 9 si 11, despre cite-n luna si-n stele. Monica Ropota, cea mai noua „achizitie" a postului, va intra in direct cu telespectatorii insomniaci, de la ora 23.00, la „Dama si Valet de Pica", o emisiune „cu povesti mai putin cuminti", care se adreseaza in mod special celor care nu si-au gasit jumatatea. Tot in direct va fi si emisiunea de sanatate a Irinei Reisler. De luni pina vineri, de la ora 16.30, la „Supravietuitorii", oamenii isi vor spune povestea si vor fi sfatuiti de cei mai buni medici.

„Iarta-ma!" de duminica

Zilnic, mai putin duminica, de la ora 17.00, Oana Sirbu si Catalin Crisan vor fi, pe rind, „Doamna/Domnul de la ora 5". „E un talk-show social, cu umor si muzica. Fiecare emisiune are cite o tema, pe care o vom dezbate cu invitatii din platou si cu telespectatorii", spune Crisan. Daca e duminica, e „Iarta-ma!". Emisiunea Ralucai Moianu revine pe micul ecran, de la ora 20.00. Iar de la ora 21.30 apare pe sticla un cuplu tv deja consacrat: Andreea Banica si Ionut Dolanescu. Ei vor prezenta „Departamentul Vedete", inspirat de „Singing Office", un format de succes in Olanda. Cei doi vor antrena in muzica si dans cite o echipa formata din angajati ai unei firme care, la capatul unei zile, devin trupa si „se dueleaza" cu echipa unei firme concurente.

Ludmila Balan, mama lui Dan Balan, ex-O-Zone, va realiza la Chisinau si Bucuresti „Ludmila fara viza". „Vom incerca cu aceasta sa stergem din frustrarea romanilor de peste Prut de a veni aici cu viza. Ludmila va aduce valori din Basarabia pe care le va propune publicului din Romania", ne lamureste Teo.

„Mindre-s cintecele noastre" si „Prima iubire" sint doua emisiuni prezentate de tineri interpreti de muzica populara. Marius Ciprian Pop isi propune sa descopere, cu fiecare editie de simbata seara, tinere talente care, ulterior, vor fi incurajate de nume consacrate ale muzicii populare. Misiunea de fiecare duminica a lui Gelu Voicu, de la ora 16.30, va fi sa le ofere celor interesati posibilitatea sa-si reintilneasca iubirea din tabara sau din scoala generala.

Stiri cu jurati

Responsabili cu stirile vor fi Ioana Oprea si Radu Nechit. „Jurnalul public" prezentat de ei va intra in casele oamenilor zilnic, de la ora 18.00. Va fi un jurnal original, cu 12 jurati, care isi vor spune punctul de vedere despre un eveniment politic sau social. Telenovelele vor ramine la loc de cinste la Romantica, printre acestea: „Mireasa lui Iuda", „Mostenirea", „Vinatoarea de milionari".

Un produs premium al postului va fi telenovela „Oana", inspirata din viata Oanei Zavoranu. Pentru aceasta, Valeriu Lazarov a adus din Argentina un important scenarist, care a colaborat cu artisti precum Natalia Oreiro si Gabriel Corrado. Cum Romantica se doreste o televiziune interactiva, in perioada dintre Buna-Vestire si Florii, postul va difuza doar cite zece minute live din fiecare emisiune, pentru a afla parerea telespectatorilor. „Sintem o televiziune deschisa si asteptam sa ne sunati, sa ne spuneti ce va place si ce nu. Pentru ca noi vrem sa construim Romantica in fata lumii. In acea perioada, vom difuza filme despre noi, despre ce credem, cine sintem, cum sintem cind sintem prosti sau destepti. De Florii, vom intra in direct cu spectacolul «Intoarcerea trandafirului», in care le vom prezenta telespectatorilor grila postului". Romantica se adreseaza femeilor de peste 35 de ani si familiilor.