Presedintele CNA, Ralu Filip, acuza postul tv care i-a apartinut presedintelui Consiliului Judetean Brasov ca ii haituieste colegii.Reporterii postului Mix TV din Brasov, detinut pina de curind de presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu (foto), l-au filmat cu camera ascunsa pe inspectorul local al CNA, Dan Ghita, in cadrul unei „investigatii de presa". Reprezentantul CNA a fost filmat cu camera ascunsa, in propriul birou, se arata intr-o nota care a ajuns pe masa lui Ralu Filip si semnata de reporterul Mix TV Amelia Vulcu. Angajatul Mix TV a mai precizat ca „inregistrarile au fost predate anchetatorilor brasoveni".

Presedintele CNA, Ralu Filip, a declarat ieri ca nu stie ce ar putea contine inregistrarile cu reprezentantul de la Brasov, Dan Ghita. „E limpede insa ca are legatura cu atentia pe care a acordat-o CNA vinzarii Mix FM", a completat Filip. El a adaugat ca, dupa ce a vazut contractul de vinzare dintre Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov si fost proprietar al retelei Mix, si cele doua firme care au preluat actiunile, SBS Broadcasting si Media Office Services, a sesizat o serie de nereguli.

„Pentru ca, potrivit legii, SBS nu avea voie sa detina mai mult de 20% din Mix, avem toate motivele sa credem ca restul actiunilor s-au cumparat printr-o firma-paravan", a spus Ralu Filip. El isi explica astfel cum la noua societate, unde teoretic SBS controleaza doar 20%, administratori sint doi cetateni straini, care sint si directori la Prima TV, post controlat de asemenea de SBS Broadcasting.

Juristii CNA analizeaza contractul de vinzare a retelei Mix, iar sedinta de miine a Consiliului va fi dedicata exclusiv acestui subiect, a mai precizat Filip.