Joi la Paris cu presedintele Frantei, apoi la Bucuresti pentru premierea sotilor Karoly. Urmeaza un dineu la Londra alaturi de Boris Becker si o vizita la Barcelona, unde jurizeaza pentru Premiile Laureus.Nadia se desparte cu greu de fiul ei, Dylan Paul. Considerata de multi intruchiparea perfectiunii, Nadia Comaneci este, de departe, romanul cu cea mai mare notorietate peste hotare. Nume importante ale politicii internationale - George W. Bush, Bill Clinton, Condoleezza Rice sau printul Albert de Monaco - se numara printre prietenii fostei gimnaste. Acestora li se va adauga, incepind de saptamina aceasta, si presedintele Frantei, Jacques Chirac, pe care Nadia va avea prilejul sa-l cunoasca joi, la Paris, cu ocazia summitului international dedicat introducerii vaccinului contra cancerului uterin. „Manifestarea este organizata sub egida UNESCO, iar la ea si-au anuntat prezenta numeroase personalitati ale vietii politice si sportive. Voi avea ocazia sa ma intilnesc cu presedintele Jacques Chirac, cu fostul premier francez Edith Cresson, cu regina Marocului, Lalla Salma, cu printesa din Burundi, Esther Kamatari, dar si cu Gabriela Sabatini, Justine Henin, Janica Kostelici sau Franziska van Almsick", povesteste Nadia. Legendele Martha si Bela Karoly

Din Franta, Nadia va poposi pentru citeva zile in Romania. Chiar daca vizita in tara era programata abia pentru mijlocul lunii aprilie, fosta gimnasta a devansat-o cu citeva saptamini pentru a putea fi prezenta luni la decernarea Trofeului „Campioni de legenda" antrenorilor Martha si Bela Karoly. „Voi avea doua saptamini pline. Voi fi mai mult pe drumuri, departe de Gogosel (n.r. - fiul Nadiei, Dylan Paul). Din Franta, voi veni in Romania, pentru a-mi reintilni fostii antrenori, Martha si Bela Karoly. Sfirsitul acestei luni ma va gasi la Londra, unde sint invitata, alaturi de Boris Becker, la un dineu de caritate, dupa care voi pleca la Barcelona, unde pe 2 aprilie este programata Gala Laureus", a mai spus Nadia.

Dylan, mai mult in aer

Chiar daca are numai noua luni, fiul cuplului Nadia Comaneci-Bart Conner, Dylan Paul, a schimbat nu mai putin de 32 de avioane. „Dylan creste pe zi ce trece, a inceput sa alerge prin toata casa cu mergatorul. Calatoriile cu avionul nu mai sint o problema pentru el, a adunat deja 32. In iunie va traversa insa pentru prima data Oceanul. Vreau sa-l aduc in Romania, pentru aniversarea de un an. Vom organiza o petrecere pe cinste", a concluzionat zeita de la Montreal.